Daniëlle

De harp en ik zijn al dertig jaar met elkaar verbonden.

Toen ik op mijn 6e jaar een harp zag, was het liefde op het eerste gezicht en ik kon niet wachten om te beginnen met spelen. Ik kreeg als kind en tiener een degelijke, klassieke opleiding. Ik trad op jonge leeftijd op bij concoursen, in orkesten en op televisie. Een leven als concertharpiste lag in het verschiet, maar ik koos anders. Mijn leven vroeg mij al op jonge leeftijd om grote persoonlijke transformaties te maken en dit wil ik uitdragen in mijn muziek. In mijn twintiger jaren besloot ik te kiezen voor de schoonheid van de Keltische harp en mij vooral te richten op het maken van muziek die vanuit mijn hart komt. Daarnaast begon ik erbij te zingen, iets wat ik mijn  leven lang met liefde al deed. Vooral door het spelen tijdens ceremonies met plantmedicijn, samen met fantastische muzikanten van over de hele wereld, heb ik veel geleerd over de helende kracht van muziek.
Mijn repertoire varieert nu van intuïtief spel, Keltisch tot pop, medicine music, heartsongs en mantra.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met het inzetten van mijn harp en stem bij verschillende gelegenheden. Dat kan een vreugdevolle setting zijn zoals een kindervoorstelling of bruiloft, een gevoelige setting zoals een uitvaart of ziekbed, of een spirituele plek zoals meditatie, yoga, of een transformatieve ceremonie of workshop.

Uriël is de naam die ik mijn grootste harp heb gegeven. Het is de aartsengel wiens naam ‘God is mijn licht’ betekent. Uriël beschermt, verzorgt, schenkt intuïtieve kennis en ontvouwt de innerlijke wijsheid. Ook brengt hij harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Daarnaast is er ook Ariël, een kleinere, draagbare harp. Ariël is  de aartsengel die helpt bij aarding en manifestatie. Zij is tevens sterk verbonden met de natuur.