Daniëlle

Geboren als een heel open, hoog gevoelig  en krachtig kind, heb ik jarenlang enorm geworsteld met het leven. Dit maakte dat ik al jong op zoek ging naar antwoorden op emotioneel en spiritueel gebied. Zelfontplooiing en bewustwording zijn verlangens die ik nog steeds volg.

De harp en ik zijn al dertig jaar met elkaar verbonden. Ik kreeg als kind en tiener een degelijke, klassieke opleiding. Later koos ik voor de schoonheid van de Keltische harp en het spelen en zingen van intuïtieve en betekenisvolle muziek.

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd haptotherapeut. Ik studeerde aan het ITH. Ik oefen het vak sindsdien met veel liefde uit. Inmiddels heb ik het gebruik van harpmuziek en stemexpressie toegevoegd aan de sessies, omdat ik merk dat dit elkaar aanvult en versterkt.

Mijn belangrijkste bronnen voor groei zijn verder, naast mijn gezin en alle levenservaringen: emotioneel lichaamswerk, 5 ritmedans, workshops bij HAI (Human Awareness Institute) en ceremonies met het plantmedicijn Ayahuasca.

Uriël is de naam die ik mijn grootste harp heb gegeven. Het is de aartsengel wiens naam “God is mijn licht” betekent. Uriël beschermt, verzorgt, schenkt intuïtieve kennis en ontvouwt de innerlijke wijsheid. Ook brengt hij harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

Daarnaast is er ook Ariël, een kleinere, draagbare harp. Ariël is de aartsengel die helpt bij aarding en manifestatie. Zij is tevens sterk verbonden met de natuur.

Monique
“…Daniëlle heeft veel diepgang en transparantie, maar heeft daarnaast ook humor. Dat vind ik een heel fijne combi.