Harp op locatie

De sprankelende en warme  klanken van de Keltische harp kunnen van grote waarde zijn als achtergrond of ter omlijsting van een bijeenkomt of belangrijke gebeurtenis in je leven. Luister hier om een indruk te krijgen van mijn muziekstijl.

Ik heb twee harpen, Uriël en Ariël. Beide zijn Keltisch.
Uriël is een wat grotere harp met een volle, rijke klank. Uriël vult makkelijk een grote zaal.
Ariël is een kleinere, draagbare harp die geschikt is voor kleinere, intieme gelegenheden en tevens makkelijk mee te nemen om buiten muziek te maken.

Bruiloft
Aangezien de harp bij uitstek het instrument is van het hart, past de harp zo goed bij een bruiloft! Ik kan spelen tijdens de voltrekking van het huwelijk, het diner of de receptie, al naar gelang jullie wensen. Is er een lied dat heel speciaal is voor jullie? Dan kan ik dat ten gehore brengen.

Uitvaart
Met veel liefde speel ik tijdens uitvaarten. Ik geloof dat een overleden ziel live muziek nog kan horen, in tegenstelling tot muziek van een cd. Ik heb het gevoel dat ik met mijn muziek die twee werelden dichter bij elkaar kan brengen. De warme klanken van de harp brengen troost en verbinding. Ik kan naar wens een lied voorbereiden dat van betekenis was voor de overledene.

Overig
Mijn muziek leent zich verder uitstekend voor bijvoorbeeld:

  • workshop
  • voorstelling
  • huisconcert
  • herdenking
  • Diner,  high tea etc.
  • festival
  • achtergrondmuziek voor een promotie/opening
  • een bijdrage op een cd

Of heb je een ander voorstel? Neem dan contact met me op zodat we kunnen overleggen hoe ik kan inspelen op jouw wensen!

Klik hier voor boekingen of het stellen van je vragen.

Annie
“Danielle’s prachtige muziek heeft me geraakt en geïnspireerd op een onvergetelijke manier. Zeer warm aanbevolen!”