Inner Sound Circle

Een keer per maand organiseer ik een Inner Sound Circle. We zingen dan mantra en heartsongs en  maken vrije klanken. Ook is er oefening in aandacht en contact. De liederen worden begeleid met harp.

Tijdens deze avonden creëren we een veilige ruimte waarin jij jouw eigen geluid mag vinden en uiten. We maken, door te zingen, contact met onze essentie en met wat er eventueel in de weg staat om hier volledig mee samen te vallen. Alles wat er is, mag er zijn, mag gezongen worden!

Deze manier van zingen, begeleid met harp, voedt en verdiept de weg naar binnen, ons hart in, naar overgave, naar daar waar alles samenkomt. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, maar je zult ervaren hoe prachtig je klinkt, als je vanuit je hart zingt!

‘Step out of the circle of time
And into the circle of love’
Rumi

Iedereen is welkom; man, vrouw, met of zonder zangervaring, en hoe je er ook bijzit op dat moment in je leven.

De komende Inner Sound Circles zijn op: 

Donderdagavond 11 juli, aan de IJssel! 20.00-22.00.

Kosten: 15 euro.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Ga naar contact.

Erna
“Wat was het prachtig! Heerlijk de uitnodiging van zo’n intiem klein groepje mensen om mijn eigen geluid te laten horen, én toegezongen te worden, wauw! Dank voor je veilige bedding lieve Daniëlle!”

Christel
“Elke keer als Daniëlle begint te spelen op haar harp voel ik mezelf zacht worden. Ik krijg regelmatig kippenvel bij het horen van alle andere stemmen samen en word meegevoerd op de stroom van de muziek. Na zo’n avond kruip ik meteen in mijn bed om de muziek nog bij me te kunnen houden. Heerlijk!”