Harples voor kinderen

Toen ik 6 was werd ik verliefd op de harp. En dat ben ik nog steeds! Vind jij het ook zo’n mooi instrument? Kom dan bij mij op harples!

Je leert bij mij hoe je je handen moet houden, hoe je toonladders speelt en arpeggio’s. Ik leer je noten lezen en van bladmuziek spelen. En ik leer je hoe je met je gevoel kunt harpspelen en hoe je zelf muziekstukjes kunt verzinnen. En, als je wilt, hoe je erbij kunt zingen! Harples gaat vooral over veel plezier!

Ik geef  les in Zutphen. De les duurt 30 minuten en kost 20 euro. Je mag komen uitproberen op mijn harpen en als je zeker weet dat je het wilt, kun je op een aantal plekken in Nederland een harp huren of kopen.

Je krijgt na elke les filmpjes mee (die stuur ik dan naar de telefoon van mama of papa) zodat je thuis kunt kijken hoe het ook alweer  moest. Als papa en mama je goed helpen met oefenen, is het voldoende om eens in de 2 weken naar les te komen. Sommige kinderen komen liever elke week, dat mag natuurlijk ook.

Ga naar contact als je bij me op harples wilt, of als je een vraag hebt.