Harp op locatie

Met een harp op locatie geef je een magische sfeer aan je evenement! Met de klanken van mijn harp en stem creëer ik een veld van verdieping en verstilling die op allerlei manieren kan worden ingezet. Luister hier om een indruk te krijgen van mijn muziek.

Ik heb twee harpen, Uriël en Ariël. Beide zijn Keltisch. Uriël is een wat grotere harp met een volle, rijke klank. Uriël vult makkelijk een grote zaal. Ariël is een kleinere, draagbare harp die geschikt is voor kleinere, intieme gelegenheden en tevens makkelijk mee te nemen om buiten muziek te maken.

Annie
“Danielle’s prachtige muziek heeft me geraakt en geïnspireerd op een onvergetelijke manier. Zeer warm aanbevolen!” 

Mijn muziek leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

  • Begeleiding bij meditatie
  • Begeleiding bij yoga
  • Klankbad
  • Muziek in een bejaardentehuis, woonvorm of instelling
  • Ter aanvulling van een workshop of retraite
  • Muzikale omlijsting bij een tentoonstelling, viering of herdenking
  • Mantraconcert op locatie
  • Als onderdeel van een voorstelling, dansavond, festival
  • Verdiepende muziek bij een zakelijk evenement
  • Ontroerende en verstillende muziek bij een herdenking

Of heb je een ander voorstel? Neem dan contact met me op zodat we kunnen overleggen hoe ik kan inspelen op jouw wensen!

Klik hier voor boekingen of het stellen van je vragen.