Het sprookje van je hart

IN DE LENTE VAN 2020 START ER WEER EEN NIEUWE CYCLUS!

Wil je graag zingen, dansen en fantaseren samen met je kind?

Kom dan naar:

 

Ben je al eens in het land Narayanna geweest?
Heb je koning Shiva al eens ontmoet?
Heb je wel eens gevlogen als een draak, of was je al eens een heel arm kind zonder huis?
Of…heb je wel eens als een verschrikkelijk monster de schat bewaakt?

 

 

 

 

 

 

Leeftijd: Kinderen van 4 t/m 8 jaar. 

 

Wat krijg je aangeboden:
De sprookjesachtige klanken van de harp. Ook is er een djembé, duimharp en andere instrumentjes. De kinderen mogen alles, op gepaste momenten, uitproberen.
Samen zingen, waaronder ‘toverspreukliedjes’ (mantra’s).
Dans.
Speelse haptonomische oefeningen die passen in het verhaal, waarbij je je kind aanraakt. Dit is een fijne bevestiging van jullie band.
Spiritualiteit en zelfexpressie op speelse wijze. Denk bijvoorbeeld aan het stevig leren staan als een boom, een klein bang diertje mogen zijn in mama’s holletje, je vleugels mogen uitslaan (als een draak!), of het mogen uiten van boosheid (als een verschrikkelijk monster!).
Samenwerken. Je zal met je kind regelmatig gelegenheid krijgen om samen te werken, iets te verzinnen e.d. Ook zullen de kinderen soms met elkaar samenwerken en de ouders ook!
En natuurlijk is er ook iets lekkers te eten en te drinken!

De steeds terugkerende liedjes krijg je digitaal toegestuurd zodat jullie ze thuis ook kunnen zingen.

Kosten: 120 euro voor de hele cyclus.

Locatie: Park Bronsbergen.

Mijn achtergrond:
Ik ben moeder van 3 kinderen (10, 7 en 5), harpiste, haptotherapeut en was in het verleden basisschooljuf. Tijdens een Inner Sound Circle kwam de vraag of ik ook iets wilde organiseren voor ouders met hun kinderen. En zo werd ‘Het sprookje van je hart’ geboren! In 2018 gaf ik de eerste cyclus en dat was fantastisch. Ik kijk er naar uit om weer met een nieuwe groep dit magische avontuur aan te gaan!

Wil je je opgeven of meer weten? Neem dan contact met me op!

Dit is wat een vader schreef:
“Het Sprookje van je hart is een unieke en verbindende ervaring voor ouder en kind. Daniëlle leidt de groep op een aandachtige en omhullende wijze door de uiteenlopende avonturen van ‘Narayana’ heen. Ze begeleidt elk kind met persoonlijke aandacht en met haar schitterende harpmuziek die je hart doet zingen. Ze nodigt uit zonder te verplichten. Ze wijst de richting, maar je vindt je eigen weg. Ze zorgt ervoor dat je op een veilige manier op je bestemming komt. En zo maken kinderen op een speelse manier kennis met de onzichtbare wereld, leren ze de kracht van rituelen kennen, en ervaren ze op een veilige manier hoe emoties en energie invloed hebben op je lichaam. Het Sprookje van je Hart laat kinderen en ouders weer echt Kind zijn. Dankjewel voor deze schitterende ervaring!”