Levenseinde

Met veel liefde en zorgvuldigheid verzorg ik muziek bij een levenseinde.

Sterfbed
Mijn muziek aan bed van een stervende brengt rust en ontspanning in het lichaam, kalmte in het denken en ruimte voor gevoelens.  Vaak krijg ik terug dat mensen mijn muziek als een verbinding tussen hemel en aarde hebben ervaren. Klanken van Goddelijke troost, van engelen, of je er nu in gelooft of niet….

De fase van sterven is zo belangrijk, de sluier tussen leven en dood zo dun. Hier gaat het om liefde, waarheid, verbinden en loslaten. De trillingen van mijn muziek kunnen van grote waarde zijn in deze fase. Ik kan voor de betreffende persoon de harp gebruiken, of mijn harp en stem, of we kunnen met familie en vrienden samen zingen met/voor de stervende. Dit wordt afgestemd op de situatie en wensen.

Familielid:
“Jouw muziek heeft me zo geraakt en geholpen. Ik neem deze ervaring voor altijd met me mee.”

Uitvaart
Bij een uitvaart brengen de hemelse klanken van de harp troost en verbinding. De muziek kan ruimte geven aan het verdriet, maar vooral ook aan de liefde. En het schijnt zo te zijn dat een pas overleden ziel live muziek nog kan horen, in tegenstelling tot muziek van cd. Ik speel vooral veel intuïtieve muziek afgestemd op de sfeer, eigen gemaakte stukken, stukken van bijvoorbeeld Einaudi en keltische muziek. Vrijwel alles speel ik uit het hoofd, want ik ben er van overtuigd dat de muziek zo vrijer kan stromen en meer kan bijdragen aan de atmosfeer. Als er een speciale wens is voor een lied dat van grote betekenis was voor de overledene, kan ik daar een eigen versie van maken en die ten gehore brengen. Neem gerust contact met me op voor overleg.

Meeuwis
“Dankjewel dat je op de uitvaart van mijn man hebt gespeeld. Met jouw harpspel viel alles op zijn plaats. Wat klonk dat ontzettend mooi. Helemaal geweldig. Iedereen die ik na de begrafenis heb gesproken heeft het erover. Daarom wil ik je enorm bedanken”.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.