Recensies

Over een sessie Helende harp of Helende handen:

Gonny
“Ik mocht afgelopen week bij jou thuis de haptotherapie behandeling met harp/zang ondergaan. Ik had geen idee wat me te wachten stond en was heel verrast dat we zomaar zittend aan de tafel in gesprek tot de kern kwamen waar mijn verlangen lag (ligt). Met deze informatie mocht ik liggend jouw aanrakingen voelen en met jou samen de harpmuziek en de daarbij behorende klanken ondergaan. Wat een ontzettende mooie beleving en doorstroming had dit tot gevolg. Ik voelde mij geopend steeds meer ……….. heb dit meegenomen en draagt dit nog steeds mee, warm, liefdevol, stromend, verlangend, noem maar op. Dank je wel lieve Danielle, voor jouw zijn en liefdevolle begeleiding in dit alles. Je geeft gevoel van vertrouwen/overgave/er mogen zijn zoals ik ben. Liefs. “

Lucia
“Een healing bij Daniëlle is waar het in het leven om draait. Welkom, warmte, liefde, aanraking, voelen.
De kleinste trilling werd door ons beiden tegelijkertijd opgemerkt. Wat zit daar? Wat wil eruit? Hoe wil het eruit? En zo ontstaat er langzaam ruimte. Ruimte om thuis te komen in mijn eigen lijf.
Daniëlle is een warme vrouw, die haar vaardigheden liefdevol toepast!”

Paul
“Door de liefdevolle en professionele manier van werken weet Daniëlle je diep van binnen te raken en weet ze letterlijk de vinger op de zere plek te leggen. Van te voren hebben we samen besproken waar ik aan wilde werken deze specifieke sessie. Door haar aanrakingen voelde ik waar de emotie zich bij mij had vastgezet en wist het, door de heerlijke muziek en vibraties, plek te maken voor liefde en licht.”

Over de Inner Sound Circles:

Erna
“Wat was het prachtig! Heerlijk de uitnodiging van zo’n intiem klein groepje mensen om mijn eigen geluid te laten horen, én toegezongen te worden, wauw! Dank voor je veilige bedding lieve Daniëlle!”

Christel
“Elke keer als Daniëlle begint te spelen op haar harp voel ik mezelf zacht worden. Ik krijg regelmatig kippenvel bij het horen van alle andere stemmen samen en word meegevoerd op de stroom van de muziek. Na zo’n avondje kruip ik meteen in mijn bed om de muziek nog bij me te kunnen houden. Heerlijk!”

Esther
“Lieve mooie Daniële Uriël, al jaren mag ik naar jouw zang en harpspel luisteren, en keer op keer raakt mij dat diep in de ziel…Als vanzelf gaat het dan in mij stromen: emoties, licht, goddelijke inspiratie…Je tilt me op en zet me vederzacht weer neer, je wiegt me als een kind en je stem en de hemelse klanken van je harp Uriël dragen me mee op een reis…In de Inner Sound Circles wordt dit nog verdiept door het samenzijn met anderen, het delen van intenties en het prachtige altaar in ons midden. Ik hoop dat ik er nog vaak bij kan zijn…LOVE!

Muziek bij een uitvaart:

Meeuwis
“Dankjewel dat je op de uitvaart van mijn man hebt gespeeld. Met jouw harpspel viel alles op zijn plaats. Wat klonk dat mooi, helemaal geweldig. Iedereen die ik na de begrafenis heb gesproken had het erover. Ik wil je enorm bedanken.’

Over mijn muziek:

Annie
“Daniëlle heeft een warme, open, benaderbare, geaarde presentie. Haar stem en muzikale mogelijkheden met de harp zijn ongelooflijk–ze combineert technische vaardigheden met haar helende gaven en haar vermogen om diepe emotionele centra te openen, waardoor ze pure magie creëert! Daniëlle’s prachtige muziek heeft me geraakt en geïnspireerd op een onvergetelijke manier. Zeer warm aanbevolen!”

Michael F
Daniëlle, jouw muzieksessies zijn ontzettend helend. Je hebt me gecoached bij het integreren van mijn donkere kanten. Je muziek zorgt voor een veilige ruimte om dit onder ogen te zien. Ik hou van je lichte, heldere energie.”

Rahela
“De manier waarop Daniëlle luistert en muziek kanaliseert door haar harp en stem, heeft mijn ziel diep geraakt. Ik voelde me veilig, met liefde en zorg geleid door een proces van diepe heling betreft de relatie met mijn moeder. Ik ervaar Daniëlle als heel present en speels in ons contact.

Eros
“Beste Daniëlle, jouw harpmuziek is diep ontroerend en helend omdat je de mijmering van je hart volgt. Hiermee creëer je momenten van ontzag en die kunnen  echt alles helen. Ik ben je eeuwig dankbaar.”

Michael R
Daniëlle’s benadering van muziek is uniek. Als ze achter haar harp zit en zingt, wordt ze een kanaal van licht dat, als je je eraan overgeeft, je diep zal raken, helen en je perspectief op het leven veranderen. En het is lastig om je niet over te geven aan haar mooie aanwezigheid en prachtige muziek. Warm aanbevolen.”

Mike
Als mens brengt Daniëlle oprechtheid en integriteit. Als healer brengt ze compassie en diepe inzichten in de schaduwkant van de mensheid. Als muzikant heeft ze me schoonheid gebracht, haar muziek heeft me vanuit de schaduw naar het licht gebracht. Al deze kwaliteiten van Daniëlle hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn herstel van trauma. Daar ben ik je dankbaar voor!”