Latifa

Latifa, de reis van je leven  –  jaargroep Dans & Stembevrijding

Deze jaargroep is een prachtige mogelijkheid om de Latifa – een eeuwenoude Soefi-meditatie – middels klank, muziek en dans diepgaand te ervaren. Daarmee maak je ‘de reis van je leven’.

De weg van de Latifa is een pad van bewustwording. Over het wonder van jouw bestaan, wie jij ten diepste bent en wat er voor jou écht toe doet.  Deze bestaansmeditatie is een innerlijke reis langs zeven stappen van zingeving: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en bereidheid. ​De Latifa is van alle tijden en culturen, omdat deze gaat over ons mens-zijn en universele levensthema’s.

Ik besta  ●  Ik verlang  ●  Ik hoop  ●  Ik geloof en vertrouw  ●  Ik laat los  ●  Ik heb lief  ●  Ik ben bereid

In deze jaargroep staat elke dag één van de zeven levenskwaliteiten van de Latifa centraal. Met wat je aangereikt wordt kom je letterlijk en figuurlijk in beweging middels lichaam en stem. Je geeft klank aan dat wat door de dans in beweging is gebracht. Omgekeerd geeft dat wat je zingend in jezelf aanraakt een prachtige verdieping aan je dans. Je ervaart hoe deze zeven thema’s in jouw leven verweven zijn en je herinnert je weer hoe uniek en prachtig jij bent. Deze jaargroep is een verrijking van je leven.

Voor een diepgaande beleving vragen wij deelname aan de gehele serie. Deelname aan de lopende jaargroep is niet meer mogelijk. Mail voor meer informatie of aanmelding voor de jaargroep 2020/2021.

  • Begeleid door: Nina Wevers, Biodanza facilitator – Yvonne Scheepsma, Stembevrijder – Daniëlle van Driel, harp & zang
  • Data 2019/2020: 5 oktober – 2 november – 7 december – 11 januari – 1 februari – 7 maart – 4 april
  • Tijd: 11 – 17 uur
  • Locatie: kerkgebouw Paslaan 6, 7311 AK Apeldoorn
  • Prijs: € 425,-