Latifa

Latifa Inspiratiedag in Zutphen – dans, stembevrijding, harp & zang

Ervaar de liefdevolle kracht van de Latifa – een eeuwenoude Soefi-meditatie – in dans, stembevrijding, muziek en meditatie.
Een dag om kennis te maken met de Latifa of je weer te laten inspireren als je eerder bij ons de Latifa Jaargroep hebt gevolgd.
We leven in een tijd waarin van ons gevraagd wordt om met verandering om te gaan en stil te staan bij onze waarden. De Latifa ondersteunt je daarbij, door je contact te laten maken met je ‘stille midden’ , innerlijke vrijheid en jouw unieke levensstroom.
Tijdens deze Latifa Inspiratiedag staan de zeven levenskwaliteiten van de Latifa centraal. Zeven universele levensthema’s die de kern van ons mens-zijn aanraken:
Ik besta
Ik verlang
IK hoop
Ik geloof en vertrouw
Ik laat los
Ik heb lief
Ik ben bereid

Je brengt ze met dans en stem tot expressie. Je ervaart hoe deze zeven levensthema’s in jouw bestaan verweven zijn en beseft weer hoe uniek, prachtig en waardevol jij bent.
Begeleid door:
• Nina Wevers, dans (www.dancingjourney.nl)
• Yvonne Scheepsma, Stembevrijding (www.haptotherapie-apeldoorn.nl)
• Daniëlle van Driel, harp & zang (www.danielleuriel.nl)
Nina, Yvonne en Daniëlle hebben Apeldoorn 3 keer een Latifa jaarcyclus gegeven en komen nu voor het eerst naar Zutphen! Het plan is, om vanaf januari weer een nieuwe jaarcyclus te starten. Deze inspiratiedag is een ideale manier om met ons en de Latifa kennis te maken.
In december zal er een tweede inspiratiedag komen.
Locatie: De Proeflokalen in Zutphen
Prijs: € 75,-
Vanzelfsprekend is de zaal Corona-proof en treffen we alle voorzorgsmaatregelen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en we hanteren een maximum aantal deelnemers.

Voor meer informatie of aanmelding: info@dancingjourney.nl